Bakkerij Bremer

Brood-, Koek- en Banketbakkerij

Ouderwets lekker!

Ouderwets lekker, al sinds 1926

Het dorp Hallum staat sinds mensenheugenis bekend om haar deskundige bakkers. Om hiervan echt te genieten gaat u naar Bakkerij Bremer.

Een ambachtelijke bakkerij waar iedere morgen om twee uur de ovens worden aangestoken om vanaf acht uur ’s morgens heerlijk geurend brood in de winkel te hebben liggen.

Niet alleen voor ovenvers brood kunt u elke dag terecht bij Bakkerij Bremer. In de winkel vindt u ook een ruim assortiment aan koek en banket. En vooral ook, traditioneel ambachtelijke Friese producten.

Fryske tradysje mei ambachtlik Fryske smaak

Ruim 150 jaar bakkersvak betekent van generatie op generatie doorgegeven kennis en ervaring van traditionele Friese bakkerijproducten. Gebakken met historisch besef en verrijkt met moderne inzichten, proeft u de smaak zoals deze ook een eeuw geleden al werd geserveerd op het Friese platteland.

Bakkerij Bremer voor die Fryske producten die op gezellige momenten of op hoogtijdagen worden genuttigd. Proef bijvoorbeeld eens oranjekoeke of breng bij de broodmaaltijd eens sûkerbôle op tafel, afgewisseld met roggebrood.

© 2014 Bakkerij Bremer Hallum